Най-атрактивни цени

Най-атрактивни дестинацииИскате да знаете кога

Вижте нашият график
Горди сме да ви предложим

Линия „ДЪЛЪГ МОСТ„

Дългият мост е услугата, която ви позволява да пътувате от Испания и Португалия директно до Гърция, Турция и района на Балканите. Този продукт е съвкупност от две услуги, той дава възможност на транспортните компании които пътуват по линията „Барселона-Чивитавеккия“, да продължат пътя си до Гърция, като използват кораб от пристанището на Бриндизи за Игуменица или Патра, а това го превръща в най-лесният, най-бързият, надежден и конкурентен начин на пътуване между Иберийският и Балканският полуостров.
Фериботни линии между

Гърция-Италия

Пътувайте от Италия и Западна Европа не само до Гърция, но и до Албания, Черна гора, Турция, България, Румъния и Балканите, наслаждавайки се на бърза и надеждна услуга с множество ежедневни отплавания. Качете се на борда с камион и ремарке или разкачете ремаркето си и бъдете Интермодални!
Фериботни линии до

ИСПАНИЯ

Открийте маршрутите за пътуване до и от Испания. Гарантираме редовни връзки през цялата година от пристанищата Савона, Чивитавекия и Порто Торес до столицата на Каталуния. Възползвайте се и се качете на борда с Ван, Соло камион, Прицеп или Хенгер или можете да разкачите ремаркето си и да бъдете Интермодални.
Фериботни линии до

Остров Сицилия

Пътувайте до най-големия остров в Средиземноморието! Отиването до Сицилия с вашия автопарк е по-лесно от всякога, можете да изберете да отплавате до там от 10 различни пристанища.
Фериботни линии до

Остров Сардиния

Сардиния, Изумрудният остров на Италия! Едно от най-красивите места в Европа! Имайки предвид, че Сардиния е остров, който внася повечето произведени стоки, ние знаем, че в един момент ще ви трябва помощ, за да отидете там с вашите камиони. Проверете картата и вижте какви са вашите възможности а останалото оставете на Нас.
Фериботни линии до

МАЛТА

Възползвайте се от нашите услуги и отворете нов пазар за вашия флот. Вземете товари до тази екзотична дестинация и бъдете лидер на пазара!
Фериботни линии до

ТУНИС

СКВ КАРГО също може да ви предложи директни фериботни линии между Италия и Тунис. За повече информация, моля свържете се с нашия екип!
Фериботни линии до

МАРОКО

Получете оферта за дестинация Мароко! Проверете картата и изберете от кое пристанище бихте искли да отплавате. За повече информация, моля свържете се с нашия екип!Как да бъдем най-добрите?

Просто работете с

НАЙ-ДОБРИТЕ

СКВ КАРГО има отлично сътрудничество с най-добрите компании за фериботни линии, затова сме толкова добри в това, което правим.