Добре дошли в

SKV CARGO


ОБСЛУЖВАНЕ КЛИЕНТИ

Потърсете ни на
+359 890 407 007РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Пет
9AM-6PMНАШАТА ЛОКАЦИЯ

бул. Кукленско шосе 32а,
4004, Пловдив, БългарияБЪРЗИ УСЛУГИНАШИТЕ

ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ


СКОРОСТ

Бърза и експедитивна обработка и обратна връзка. Със SKV CARGO е лесно и просто като 1,2,3- заявка, обработка, потвърждение.ГЪВКАВОСТ

Ние сме адаптивни към вашите нужди и разполагаме с необходимите системи и процеси, които да са в синхрон с нашите клиенти и нашия бизнес сектор.
ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ

Независимо трудностите и предизвикателствата които ни повалят, ние всеки път се изправяме по-силни, по-целенасочени и успешни.ЕФЕКТИВНОСТ

Това е симбиозата между нашият добър мениджмънт, перфектна комуникация и актуални софтуерни системи от 21 век.


Кои сме ние

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ


СКВ КАРГО ООД е нова компания и като цяло нов продукт в портфолиото на СКВ ИНДЪСТРИ ЕООД. Напълно разработен и специализиран в областта на Фериботни и Тунелни резервации за товарни превозни средства. Ние предлагаме пълен пакет от услуги, а дългогодишното ни сътрудничество с най-големите корабни компании ни дава възможност да ви предложим наистина изгодни условия. Ние ще се погрижим да подготвим и попълним цялата информация / документация необходима за преместване на вашите камиони от една страна в друга, като по този начин ще ви спестим усилия и ценно време. Разчитайте на нашите съвети при избора си на най-добрите маршрути, те ще гарантират навременна доставка и спазването на строгите графици, които сте поели. Ние сме решени да извършим тази отнемаща време и сложна работа така, че можете да се посветите на наистина важни бизнес задачи.Всички въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ


БЪРЗИ ВРЪЗКИПовече информация

Phone: +359 890 407 007
Mail: cargo@skvltd.com
 • Как да изпратя заявка за резервация?
 • Как мога да променя моята резервация?
 • Ако трябва да анулирам резервация, на кого да пиша?
 • Как мога да платя своята резервация?
 • Мога ли да резервирам и да платя на пристанището?
 • Какви документи са необходими за пътуването ми?
 • Мога ли да се кача на борда без необходимите документи за самоличност?
 • Колко по-рано от часа за оплаване трябва да се появя на пристанището?
 • Възможно ли е качване на превозно средство без водач?
Как да изпратя заявка за резервация?

Можете да заявите място за вашето превозно средство чрез:

 • използвайки формата за заявка в нашия уебсайт
 • изпращане на електронно писмо до cargo@skvltd.com (уточнявайки: ден на отпътуване, избрана фериботна линия и лични данни на водачите, които са: име-фамилия, номер на валидна лична карта или паспорт; превозно средство- моля, посочете дължината на превозното средство и регистрационния номер на камиона и ремаркето)
Как мога да променя моята резервация?

Възможно е да поискате промяна на вашата резервация, като изпратите имейл на cargo@skvltd.com. Избягвайте модификации извън работното време, посочено в нашия уебсайт.

Ако трябва да анулирам резервация, на кого да пиша?

Необходимо е да изпратите имейл на cargo@skvltd.com, като посочите датата на отпътуване, фериботната линия и номерата на табелата на превозното средство.

Как мога да платя своята резервация?

Резервациите се заплащат само по банков път най-късно 24ч преди предвиденото отплаване.
Тук ще намерите официалните банкови сметки на СКВ КАРГО ООД:

 • Разплащателна сметка в лева:
  Банка „ ДСК “ АД
  IBAN: BG74STSA93000026528549
  BIC: STSABGSF
 • Разплащателна сметка в евро
  Банка „ ДСК “ АД
  IBAN: BG85STSA93000026625642
  BIC:  STSABGSF
Мога ли да резервирам и да платя на пристанището?

Не, плащането задължително трябва да се извърши по едно и също време на резервацията.

Какви документи са необходими за пътуването ми?

Гражданите на ЕС, които са направили резервация за Мароко или Тунис, се нуждаят от валидния си паспорт.
Гражданите на ЕС, които са направили резервация за Испания, Гърция, Сардиния и Сицилия, просто се нуждаят от валидната си лична карта.
Гражданите с произход извън ЕС, независимо от избрания от тях маршрут, се нуждаят от валиден паспорт и валидно разрешение за пребиваване или виза за държави, принадлежащи към Шенгенска зона.
Преди да се качи на борда, всеки пътник трябва да е сигурен, че има всички необходими документи в пристанището на местоназначение; СКВ КАРГО ООД и морският превозвач не носят отговорност за евентуален отказ на достъп от местните власти за пътници, които не разполагат с необходимите документи.

Мога ли да се кача на борда без необходимите документи за самоличност?

Не възможно! Ако всеки пътник (включително непълнолетни) няма валиден документ за самоличност, качването му на борда ще бъде отказано, както и възстановяването на сумата заплатене за резервацията.

Колко по-рано от часа за оплаване трябва да се появя на пристанището?

Шофьорът трябва да се представи за регистрация минимум 2 часа преди заминаването, независимо дали има превозно средство или не.
За заминавания от / до Тунис и Мароко е необходимо да бъдете на пристанището минимум 3 часа преди отплаването. Ако това време не бъде спазено, пристанището може да откаже достъпът ви до кораба.През летният сезон трябва да се имат предвид евентуалните опашки.
Ако пътникът пристигне на гишето по-късно от крайния срок, той губи правото на качване, дори ако има потвърдена резервация.

Възможно ли е качване на превозно средство без водач?

Да, възможно е да оставите превозното средство без водач или да разкачите ремарке, но в този случай – трябва да посочите това в заявката си за резервация. Свържете се с Търговски Отдел.